Ontmoeting

Boottocht

Ontmoeting

Hé jij! Zin om nieuwe mensen te leren kennen? Er samen op uit te trekken?
Wij bieden een uniek en gevarieerd vrijetijdsaanbod aan!

Ontmoetingsruimten Opstap Roeselare en Opstap Tielt zijn ontmoetingsplaatsen waar iedereen welkom is. Buurtbewoners, toevallige voorbijgangers, jongeren, jongvolwassenen en ouderen. Iedereen is hier welkom. We ontmoeten mensen door het delen van passie en interesses. Jouw goesting in vrije tijd staat hier centraal! 

 

Activiteiten

Doorheen het jaar organiseren we heel wat verschillende activiteiten. Deze kunnen in onze ontmoetingsruimtes doorgaan, zoals een quiz- of bingo-avond, creatieve workshops, fuiven, kook- of filmavonden. Maar we trekken er ook samen op uit: festivals, motorrun, musea of pretparken, fietstochten, daguitstappen, weekendtrips en reizen in binnen- of buitenland staan hier op de agenda.

Het activiteitenaanbod van VOC Opstap vzw is zeer divers. Onder de knop agenda vind je steeds een recent overzicht van de activiteiten van de komende twee maanden. Onze activiteiten zijn zoveel als mogelijk toegankelijk voor iedereen. Is dat niet het geval dan vermelden we dit in de omschrijving van de activiteit.

 

Clubwerkingen

Een clubwerking bestaat uit een min of meer vaste groep deelnemers. Deze groep komt op regelmatige tijdstippen samen (maandelijks of tweewekelijks) rond een gedeelde interesse. Sommige clubwerkingen zetten een competitie op, andere brengen mensen samen rond een bepaald thema. De verantwoordelijken van de clubwerkingen zijn vrijwilligers.

     Bowling

     Haak&brei

     Vogelpikclub

     Poolclub

     DJ’s

     Komen Eten

     Creaclub

     Kaartersclub

     Dans

     Rummikubclub

    Chill-out

 

Samenwerkingen

Ontmoeting organiseren doe je niet alleen. We werken nauw samen met andere ontmoetingsruimten en organisaties in Midden-West-Vlaanderen. Op die manier kan ook jij gebruik maken van een nog bredere activiteitenwaaier en heel wat nieuwe mensen leren kennen.

Lidmaatschap?

Van Opstap Roeselare en Opstap Tielt kan jij je lid maken. Je ontvangt dan tweemaandelijks onze Opstapkrant met het aanbod en leuke foto's, krijg je een lidkaart, een gratis drankbonnetje en korting bij tal van activiteiten. Op onze verjaardagsfeesten krijg je taart en je krijgt voorrang bij bepaalde activiteiten zoals bv. de jaarlijkse reis. Maar lid worden is helemaal niet verplicht!

Toch goesting?

Lid worden kost 15 euro.                                                                                                                                  

Je komt langs in de ontmoetingsruimte en je ontvangt meteen je lidkaart.

Vrijetijdspas

Heb je een kleine portemonnee? Vraag dan eens na of jij in aanmerking komt voor een vrijetijdspas. Met deze pas krijg je tal van kortingen in ons aanbod, maar ook in het vrijetijdsaanbod van heel wat Roeselaarse verenigingen en organisaties. Info en de pas zelf is bij ons te verkrijgen. 

Verhuur ontmoetingsruimte

Interesse om onze zaal te huren voor een feestje? Bent u op zoek naar vergaderruimte? U vindt nergens een geschikte ruimte voor het organiseren van een workshop? 

RSL + TLT

Onze locaties in Roeselare en Tielt bieden tal van mogelijkheden tegen democratische prijzen. Neem vrijblijvend contact rond de verhuurmogelijkheden van onze panden via info@vocopstap.be